WELLIS SWIM SPA – вашият мечтан домашен басейн

Това лято повече от всякога ще ви се иска да се радвате на почивката и уикенда сред сигурността на своя дом, заобиколени от близки. Да си осигурите прохлада и отмора без да ви се налага да пътувате. Да подарите на себе си луксозни и стилни преживявания. Ние ви предлагаме да се доверите на унгарския производител на дворни джакузита WELLIS – един от световните лидери при уелнес продуктите за дома и градината. Компанията произвежда хидромасажни градински спа, които съчетават последните технологични достижения с доказаните ползи от качествения хидромасаж.

Най-новите им и предпочитани продукти са включени в серията WELLIS Swimline. С дължина от 4,5 м до 6 м те са отлична алтернатива на градинските басейни и предлагат впечатляващи условия за водни спортове и хидромасаж. Swim Spa e компактен басейн, който заема малко пространство в градината (в сравнение с изградените домашни басейни), може да се използва целогодишно, поддържа се лесно и предлага на любителите на плуването усещането за тренировка в басейн с олимпийски размери. Тайната е в технологиите: системата W-Flow и иновативният софтуер осигуряват прецизна настройка на силата на насрещното течение, за да отговарят на индивидуалните нужди и умения на плувеца. Потребителят може да избира между различни нива на скорост и, подобно на съвременните пътеки за бягане, да програмира промяната в интензитета на водната струя, като превърне престоя в своето swim spa в професионална тренировка.

Системите за пречистване и нагряване на водата улесняват поддръжката, намаляват разходите за експлоатация и превръщат WELLIS Swim Spa в отлично плувно съоръжение през цялата година. В серията Swimline WELLIS не изневеряват и на голямата си любов – хидромасажа. Част от Swim Spa моделите предлагат отделни зони за плуване и релакс, в които може да бъдат зададени различни температури на водата, а множеството хидромасажни джетове отпускат и тонизират мускулатурата преди и след тренировка. WELLIS Swim Spa се монтират изключително лесно в градината – достатъчно е да имате достъп до електрическата мрежа. Термопокривалото, стандартно оборудване за всички продукти на WELLIS, задържа топлината и позволява намален разход на електроенергия.

Вградената дезинфекцираща UV-C система осигурява на вас и вашето семейство кристално чиста вода, като намалява до минимум необходимостта от употребата на препарати. WELLIS Swim Spa е компактен басейн за двора и градината, който се предлага в различни размери и с различно оборудване. Европейското качество на продукта е гарантирано от престижните сертификати на производителя и от многобройните отзиви на доволни клиенти, които се наслаждават на времето, прекарано със семейството в зоните за плуване и релакс на WELLIS Swim spa.