Характеристики и предимства на джакузи Wellis®, Унгария

Джакузи от Wellis® – най-големият производител на СПА басейни и оборудване в Европа

Странични панели Horizont ™: 

Страничните панели Horizont ™  се състоят от хоризонтално наредени широки ламели имитация на дърво и тънки вертикални летви в ъглите на джакузито. Без повече шлифоване, импрегниране или досадна поддръжка, както при класическото дърво. Нашите спа панели са изработени от UV-устойчив полимерен материал, който изглежда като дърво, но не изисква почти никаква поддръжка. Цветовете, които сме подбрали (кафяв, черен или сив) са подходящи както за закрита, така и за открита (градинска) среда.

Нови ъглови елементи Starside ™ 

Страничният ъглов панел показва новия дизайн с логото на Wellis. Новите ъглови елементи StarSide ™  са изработени от широки дървени облицовки и вакуум оформени ABS ъгли. LED осветлението, инсталирано в ъгловите части, работи заедно с осветлението, което е инсталирано вътре в СПА центъра. Нашите спа панели са изработени от UV-устойчив полимерен материал, който изглежда като дърво, но не изисква почти никаква поддръжка. Цветовете, които сме подбрали (кафяв, черен или сив) са подходящи както за закрита, така и за открита (градинска) среда.

Цвят на акрила

За нас е важно джакузито, което сте избрали да украсите вашата градина, двор или апартамент, да отговаря на вашите нужди във всеки един детайл. Ето защо можете да изберете както цвета на акрила, така и цвета на външните повърхности. Предоставяме Ви богат избор между шест различни цвята – по този начин можете да създадете екземпляр, който се вписва в перфектна хармония със заобикалящата го среда и според вашия вкус.

Подсилване Poli-Max ™:
Нашите джакузита са технологичен триумф. Разработили сме много екологично неутрален акрилен / ABS / полимерен ламинат, което води до по-силен, по-стабилен, по-екологичен и в крайна сметка биоразградим продукт. Материалът е шумо и топлоизолиращ – това поддържа експлоатационни разходи ниски, а уникалният дизайн прави нашите джакузита вероятно най-тихите и безопасни, които можете да закупите за семейството си.

Някои предимства на подсиленото с Poli-Max ™ изолация джакузи:

 • Високо ефективна звукоизолация, вероятно най-тихият СПА център – използвайте го винаги, когато пожелаете и вашите съседи дори няма да забележат!
 • Високо ефективна топлоизолация: по този начин се достига до максимално време между интервалите на отопление – това намалява разходите за електроенергия!
 • Много екологичен и лесно разграждащ се продукт (за разлика от фибростъклото,  не отделя опасни стиролни пари). Следователно той не е класифициран като опасен и отговаря на всички съответни стандарти на ЕС.

Стандартна изолация:
Подходящата изолация е също толкова важна при джакузитата, колкото в жилищните сгради. Тройната изолация на джакузита WELLIS не допсуска навлизането на по-студеният външен въздух възползвайки се от всички топлинни предимства на техническото помещение, където се намира хидромасажната вана/джакузи.
Вероятно сте чували ужасяващи истории за разходите за отопление с гореща вана, но изборът на вашата гореща вана може да спести много енергия и пари.
Много производители на хидромасажни басейни използват само еднослойна пяна, при която пространството между тялото на ваната и корпуса на ваната е изпълнено с вредна за околната среда пяна. Друга типична грешка е, че техническото помещение на джакузито е поставено извън корпуса му. Такива системи всъщност освобождават ценна топлинна енергия на открито, което не е добре за вашия портфейл или за околната среда.
От тази гледна точка, тройната изолация от WELLIS предлага цялостно решение на този проблем. Покриваме корпуса на джакузито от вътрешната страна, отдолу и отстрани, с изолационен слой, състоящ се от дебел, отразяващ топлината филм.
Покриваме обвивката на джакузито със слой от полиуретанова пяна с дебелина около 1 см, нанесен в няколко слоя, защото както е известно, това осигурява много добри изолационни свойства. Топлината от помпите и отоплителните уреди се отразява от филма в корпуса на хидромасажната система, като загрява корпуса и водата и по този начин задържа топлината в системата. Този уникален и висококачествен вид изолация прави всички джакузита WELLIS много енергийно ефективни. Това ви спестява пари и експлоатира вашия СПА център по особено екологичен начин.Предимства на изолацията от пенопласт:

 • Антиалергенен
 • Устойчив на плесен
 • Няма конденз
 • Няма риск от инфекция от бактерии
 • Чист материал без мирис
 • Гъвкава, лека
 • Енергоспестяваща, отлична топло и звукоизолация
 • Технология без фреони

Премиум (скандинавска) изолация:
За екстремен климат предлагаме нашата “скандинавска” изолация (3,5 см). Тя има много по-висок изолационен рейтинг благодарение на трислойни листове от пенопласт и допълнителна изолация под ръба и пода на спа джакузито.

Дълъг експлоатационен живот: 
ABS акрилен под: добрата основа е (също като при изграждането на имот ) изключително важна при производството на джакузи и с основание се очаква от нашите клиенти с толкова голям интерес. WELLIS използва изключително устойчивия ABS акрил за основата на своите хидромасажни басейни, който е структурно монтиран и по този начин предпазва вътрешните компоненти и структурата на джакузито от външните натоварвания. За да постигнем най-добри резултати от гледна точка на издръжливост, ние също така произвеждаме дъното на нашите джакузита с помощта на вакуумна матрица (вакуум формоване).
Носещи конзоли: Не използвайте гнили, плесенясали или повредени по друг начин носещи системи: заслужавате нещо много по-добро! Така че ние разработихме собствени подобрени изляти носещи конзоли за джакузитата на Wellis. Това означава, че те не могат да изгният и вместо това осигуряват постоянна структурна стабилност за джакузито.

Нов подсилен ABS подов панел

С усъшършенствания метод за вакуумно формоване, подовите панели са по-здрави и позволяват по-лесно пренасяне на Вашето спа. Страните на подовия панел се изтеглят нагоре и образуват бариера, устойчива на влага и насекоми, за да предпази структурата на джакузито от пагубните ефекти на влажната земя. Нашата термоотразяваща изолационна система се простира по целия подов панел, за да предотврати отвеждането на ценна “отпадъчна” топлинна енергия през основата чрез „ефекта на студената мивка“, който се създава от влажната земя.

WPS (Wellis Polysterol) – носеща рамка от полимерен композит. Безсмъртие за носещата конструкция!
WPS рамки за корпус Рамките на корпусите WELLIS са направени да издържат! Сместа от дърво и специална пластмаса гарантира изключителна стабилност и дълъг експлоатационен живот. Мислете за това като дългосрочна инвестиция – заслужава си!

W-EC циркулационна помпа

Енергоефективна циркулационна помпа Wellis – ние въвеждаме новата помпа W-EC като стандартно оборудване в повечето от нашите джакузита. Докато нормална енергоефективна помпа за циркулация на водата движи 100-150 литра вода в минута, новата циркулационна помпа Wellis W-EC  движи 300литра вода в минута със само 0,8 A потребление на енергия.

*стандартна за всички CityLine модели

UV-C система за почистване и дезинфекция на водатаUV лампата, специално разработена от Philips за джакузита Wellis, генерира UV-C, която използва дължина на вълната от 253,7 nm, за да унищожи бактериите. Тази лампа е идеална за температури на водата до 40 градуса по Целзий. WELLIS Spa UV-C осигурява прясна, чиста и бистра вода по ефективен и екологичен начин. UV-C лъчението неутрализира бактериите, вирусите и други примитивни организми и предотвратява тяхното размножаване. WELLIS UV-C има интегриран електронен баласт HF. Този баласт абсорбира колебанията в тока и по този начин предпазва лампата. Вътрешната алуминиева повърхност отразява UV-C излъчването и по този начин увеличава ефективността до 50%. Благодарение на WELLIS Spa UV-C, водата ви се дезинфекцира ефективно и безопасно, а качеството на вашата вода остава отлично.Предимства на лечението с UV-C:

 • Осигурява прясна, чиста и бистра вода
 • Дезинфекцира водата ефективно и безопасно
 • Натрупаният хлор се разрушава от UV-C светлина
 • Защитава водата ви от микроби
 • Поддържа образуването на мухъл, бактерии и водорасли под контрол
 • Може да намали употребата на хлор и други химикали с до 80%
 • Предотвратява миризмата на хлор и избягва дразнене на кожата и очите (червени очи)
 • По-екологично от конвенционалните методи

*стандартно за всички CityLine модели

Хидромасажни дюзи Wellis

Хидромасажните джетове Wellis са проектирани да осигурят оптимално изживяване във всеки един момент. Всеки тип джет е внимателно подбран за различните спа и джакузи, за да се гарантира хидромасаж, уникален за всяка седалка. Масажните дюзи могат да се отварят и затварят поотделно, което позволява хидромасажът да се концентрира по-точно върху конкретна част на тялото.

 • Уникалната водна система W-Flow движи 180 м³ вода на час с ширина на потока 50-60 cm.
 • Турбината W-Power е способна да движи 50-160 м³ вода на час, с разход на енергия от само 7 ампера.
 • Мощната Swim Spa система с капацитет 340 литра/мин, регулируема посока и интензитет на потока.
 • Нашите въртящи се джетове осигуряват по-мек масаж върху по-голяма площ на тялото.
 • Нашите фиксирани струи осигуряват интензивно масажно изживяване чрез фокусиране на водни струи върху една част на тялото.
 • Един Wellis MagmaJet ™ има пълния капацитет на масажна помпа с 3 коснки сили. Можете да лежите на повърхността свободно и да се насладите изцяло на релаксиращия масаж от водната струя.

Кислородна терапия ™ от Microsilk®:Естествено дълбоко почистване и хидратация:MicroSilk® OXYGEN THERAPY ™ увеличава съдържанието на кислород във вашата вода с повече от 70%. Благодарение на фините въздушни мехурчета, малките мехурчета могат да проникнат дълбоко в порите на кожата и да премахнат примесите. Доставката на кислород стимулира метаболизма и насърчава хидратацията на кожата. Колагенът е основен компонент на вътрешния слой на кожата и е отговорен за неговата здравина, структура, твърдост и външен вид. Милиони мънички микро-кислородни мехурчета галят тялото ви и стимулират естественото производство на колаген. Това ви кара да се чувствате по-свежи и много по-балансирани.
Равномерна температура и по-добра циркулация благодарение на „ефекта на сауната“:
Малките мехурчета кислород плуват във водата и нежно покриват тялото ви като воал.  Тези фини мехурчета поддържат топлината затворена и гарантират постоянно благополучие. „Ефектът на сауна“ стимулира хидратацията, както и сърцето и кръвообращението.
Дълбока релаксация и повишени стойности на серотонин чрез вдишване на отрицателно заредените йони:
Мехурчетата, спукани върху водната повърхност, отделят йони. Концентрацията на йони от 80 000 йона / куб.см повишава стойността на серотонин и гарантира дълбок сън и по-добро благосъстояние.Контролни панели: Нашите нови контролни панели улесняват контролирането на всички функции в СПА джакузито. Голям екран показва температурата на водата, а лесните за използване сензорни подложки позволяват перфектно регулиране на всички спа функции, като температура, струи, осветление и др. Тези контролни панели се считат за лидери в света в областта на уелнес иновациите, удобството на потребителите и надеждността. Всеки модел джакузи е оборудван с най-ново поколение солидни контролни панели, които нямат движещи се части. Това гарантира, че нашите джакузита са напълно надеждни и лесни за използване.

Приложение за смартфон:Контролирайте спа центъра си от дома или в движение! Новото приложение за смартфони вече работи на I-телефони и телефони с Android. Приложението за смартфони е ново развитие за нашите масажни спа-центрове с незабавен достъп и функция за дистанционно управление. Можете да настроите температурата и циркулацията на водата, както и да проверите състоянието на вашия СПА център.

Ароматерапия:Ароматите оказват положително влияние върху нашия емоционален свят, поради което ароматерапевтичното лечение е отлично за постигане и поддържане на умствения баланс. Разбира се, това влияе положително и върху физическото ни състояние. Елементите на терапията са инхалация, ароматерапевтично къпане или масаж с етерични масла, на чиито ефекти можете да се насладите в джакузита WELLIS. Така можете да комбинирате хидротерапия със силата на любимите си аромати. След къпането ще се почувствате по-спокойни и по-релаксирани, сякаш сте прекарали 1-2 часа на любимия си плаж.

Подводна цветна светлинна терапия: 
Цветотерапията има положителен ефект както върху нашето физическо, така и върху нашето психологическо състояние. Цветовете създават специални настроения и чувства у хората. Още в древен Египет положителният ефект на лъчите от цветовия спектър на слънцето е бил разпознат и използван. В съвремието, след продължителни изследвания, беше възможно да се докаже кои различни цветове влияят на тялото и по какъв начин. В наши дни тези резултати се използват широко от медицината в контекста на терапията със светлина и цвят. Осветлението за цветна терапия WELLIS – което е част от основното оборудване на всички джакузи – се основава на четири различни цвята: зелен, син, жълт и червен. Управляващите устройства на джакузитата променят цветовия състав с плавни преходи непрекъснато или само с натискането на един бутон може да изберете желания от Вас цвят.

Звукова система Aquasoul ™:Звуковата система Wellis Aquasoul ™ предлага новоразработени, висококачествени и водоустойчиви елементи, изработени от PolyPlanar. Вече не е нужно да се борите с CD плейъри, MP3 устройства или дори други устройства, свързани към кабели. Вграденият приемник може също да бъде свързан към вашия мобилен телефон, например чрез Wi-Fi или Bluetooth.Aquasoul ™ 4.1:
4-канален усилвател с Bluetooth приемник
Водоустойчиви контроли в джакузито
Субуфер (120 W)
2 изскачащи високоговорители (всеки 50 W)
2 крайни високоговорителя (всеки 35 W)

СПА Термопокривало: WELLIS произвежда всички наши покрития, за да гарантира постоянно качество и най-висока ефективност на топлоизолацията. Това помага да се намалят енергийните разходи на нашите клиенти до минимум. Капаците включват функции като уплътнителен буфер с пълна дължина, вътрешно парно уплътнение и външно покритие с високо качество. Повърхността е като покрив на къща, така че дъждът да се оттича лесно. Термопокривалата се предлагат в шест цвята.Премиум спа термпокривало Xtreme ™: Термопокривалото Xtreme ™ е предназначено за екстремен зимен климат, например на места, където температурата често е под нулата. Допълнителният материал (180 мм в средата) увеличава както изолационните свойства, така и носещата способност, за да издържа на високи натоварвания от сняг. Не се препоръчва при по-умерен климат.

СПА покривало:Покривалото осигурява защита от UV лъчи и поддържа вашия спа център в естетично състояние за дълго време. Освен това поддържа изолацията на джакузито, защото се охлажда по-бавно. Още един начин да спестите енергия и пари!