Парни душ кабини

Начало / Полезно / Парни душ кабини
Парни душ кабини

Парни душ кабини

Парни душ кабини в уникален дизайн, комбиниран с уникални функции! Тези душ кабини с парна баня са комбинирани и с хидромасаж. Вземането на душ вече има нови измерения – благодарение на нашите продукти се превръща в релаксираща процедура. На практика с тази парна душ кабина, банята ви се превръща в един малък спа център, където взимате парна баня или воден масаж.

Всичко това е в комбинация от FM радио и отпускащо осветление. Това ви носи и емоционално разпускане, което в забързаното ежедневие, стана особено важно.

Освен насладите, които може да ви донесе тази душ кабина с парна баня, важно е да кажем че в изработката им са вложени висококачествени материали, на които се дължат визията и гаранцията. Продуктите от марката „WELLIS“ се отличават с това, че не са направени само да се използват. Те имат точно определена цел, предназначение! Всички дизайнери и инженери, работещи във фабриката на „WELLIS“, целенасочено изработват своите проекти, за да ви дадат максимума от изживяването. Да ви предоставят нови и неизпитания емоции и изживявания. Ние сме повече от щастливи, че можем да го направим заедно! Посетете ни на място в шоурумът ни в София и нека заедно да осъществим проектите ви!

Парни душ кабини и хидромасаж
Парни душ кабини и хидромасаж