Изберете продукт с POLI-MAX™ подсилване!

Начало / Полезно / Изберете продукт с POLI-MAX™ подсилване!
Изберете продукт с POLI-MAX™ подсилване!

Корпусите на Wellis спа са технологичен триумф заради напълно безвредната за околната среда покривна система от акрилни (Акрилонитрил-бутадиен-стирен, ABS) полимери, положени на три слоя. Това води до по-здрав, по-лек, по-стабилен и по-екологичен продукт.

Предимства на корпусите, подсилени с POLI-MAX™

Изключителните термични и изолационни свойства на продукта задържат комфорта във ваната или джакузито за дълго време, без да се налага допълване с топла вода.

Корпусът служи и като звуков изолатор, което значително снижава шумовете извън стените на продукта. Това гарантира наслада от спа-преживяване без притеснение, че ще смутите комфорта на съседите.

Избирайки продукт с POLI-MAX™ покритие, Вие се грижите за опазването на околната среда. В контраст с фиброоптичната технология за производство на сходни продукти, при продуктите с POLI-MAX™ не се отделят вредни емисии.

Благодарение на иновативната си технология и високото качество на суровините, продуктите на Wellis отговарят на всички европейски стандарти за качество.

Характеристики на трипластовото POLI-MAX™ покритиеPOLI-MAX™ подсилване

 

  1. 4-5 мм външно акрилно покритие Lucite® с антибактериално покритие Microban®
  2. ABS полимерен слой за повишена на здравина и устойчивост при удар
  3. Полиуретанов слой със средна плътност, нанесен с помощта на роботи за допълнителна здравина, плюс звукова и термична изолация